Unicef-fotokort.no er en tjeneste levert av UNICEF Norge, Rådhusgata 24, 0103 Oslo, Norge

Unicef respekterer ditt krav på integritet og tillitten du viser når du registrerer deg hos Unicef. Når du besøker, eller registrerer deg på ett av Unicef`s nettsteder så aksepterer du vår personvernspolicy og våre Brukervilkår. For spørsmål angående våre brukervilkår kontakt oss via e-post på Fotokort@unicef.no.

Barn eller ikke myndige besøkere

Unicef selger ikke produkter til personer under 18 år eller som ikke er myndige. For personer som enda ikke har fylt 18 år stilles det krav på at alle bestillinger skjer under overvåkning av foreldre eller formynder. Ved registrering av konto på Unicef Fotokort bekrefter kontoinnehaveren dermed at personen er myndig og over 18 år samt har lest og akseptert Unicef`s vilkår.

Informasjon som du registrerer på Unicef Fotokort

Vi lagrer informasjon og innhold som du registrerer på noen av Unicef`s websider eller øvrig informasjon som du sender oss. Informasjon og data benyttes for å forbedre tjenestene som du benytter hos Unicef. Personlig informasjon benyttes for eksempel når du bestiller ytterligere kopier av tidligere bestillinger, besvarer dine spørsmål, benytter våre tjenester som vårt bildegalleri, eller i annen kommunikasjonen mellom Unicef og deg der vi informerer om Unicefs viktige arbeid og andre tilbud.

Automatisk generert informasjon

Som de fleste websider så mottar og lagrer vi informasjon under den tiden du besøker våre sider. Vi benytter såkalte "cookies", som lagres på din PC når du er på våre sider. Eksempler på informasjon som lagres er din IP-adresse, hvilken nettleser du benytter, ditt operativsystem samt hvilke sider du har besøkt på Unicef. Hvorfor lagrer vi dette? For eksempel vil vi benytte denne informasjonen for å analysere trender på antall besøkere, tid før man handler, forstå hvilke sider som man besøker – alt for å gjøre ditt neste besøk enda bedre.

Beskyttelse av din personlige informasjon

Unicef strever alltid etter å ta ansvar for din personlige informasjon. Vi benytter en mengde sikkerhetssystemer for å tilby deg høy grad av sikkerhet. Privat informasjon lagres på servere med strengt begrenset tilgang. Unicefs servere er plassert i lokaler der sikkerheten tas på stort alvor. Alle kortbetalinger skjer via Adyen, Europas ledende leverandør av betalingstjenester via internett. Adyen er sertifisert av banker og kortutstedere til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå. I tillegg benytter vi krypteringsverktøy for følsom data, såkalt "Secure Socket Layer" (SSL) protokoll.

Bruk og beskyttelse av ditt passord

Tilgang til Unicef`s tjenester skjer ved at du angir ditt passord. Det er ditt ansvar å ta de nødvendige steg for å beskytte ditt passord fra fremmede. Passordet skal aldri oppgis til noen. Benytter du en annen persons PC skal du alltid trykke på ”Logge ut” før du forlater Unicef og PCen. Å aktivt logge ut gjør det umulig for neste person å logge på din konto uten passord.

Registrering av konto på Unicef-fotokort

Når du registrerer en konto på Unicef plikter du å angi korrekt informasjon. Du skal skape et personlig passord som kun er kjent av deg samt at du plikter å holde innloggingsinformasjonen hemmelig. Du har ansvar for alle handlinger som skjer på Unicef under din konto.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at bruk av personlig informasjon alltid innebærer risiko, uansett om du deler informasjonen via nettet, mobilen eller annen teknologi. Vi vil betone at det ikke finnes noen teknologi som er 100% sikkert og uten noen risiko for innbrudd.